Penjelasan Event Big Cat Celebration ! Cara Dapat Tiket & Vocer! Rugi Kalau Terlewat Ragnarok M

Penjelasan Event Big Cat Celebration ! Cara Dapat Tiket & Vocer! Rugi Kalau Terlewat Ragnarok M


hello guys, back with me again in this video we’re going to talk about event big cat celebration first is event double donation reward I am now in the guild hall You can check there is: “reward x2” this event only 10 january 05.00 Gmt +7 until 17 january 05.00 Gmt +7 i suggest: during this event make sure to always donate I personally will allocate 90% of my zeny for donate and also this morning we got the mail and there was a gift there okay the second is event kafra free teleport and free storage from 10 january until 31 january third is mission board event if you finish 10 quest mission board, you will get adventure coin and 20 big cat celebration ticket note: only 1 character in 1 id and the first character finish the quest will get ( 14 january-21 january & 22 january-29 january) fourth is big cat celebration server rewards fifth is: we only just go to prontera then go here go to NPC vahala then just follow the quest just follow the quest

35 thoughts on “Penjelasan Event Big Cat Celebration ! Cara Dapat Tiket & Vocer! Rugi Kalau Terlewat Ragnarok M

  1. Itu ga sekalian di buka? bikin penasaran aja isi nya apaan, yg beli harga 1 zeny nya itu. Soalnya saya ga Pake premium jadi ga bisa beli itu

  2. Bang van WIB di subtittle gantilah gmt+7, moga submu lekas naik berkat subtitel yang bikinnya lebih lama dari videonya

  3. siap" abisin zeny buat donasi 2x reward dah demi "gold medal". πŸ˜€ Pending dulu dah card.. –"
    lanjutkan bang.. mantap neh event 2x reward nya πŸ™‚

  4. Penjelasan paling enak didenger dan paling gampang dipahami dr youtuber ragnarok M sejauh ini… thx bang semoga sama2 hoki buka gatcha nya hehe…

  5. ko, kalo salah pake karakter yg pertama donasi trs charx d hapus even doble contyx bisa d pindah ke karakter yg lain gk?

  6. Klo quest papan board nyelesai'in nya pake mercenary's miission bisa dapet big cat celebratiom ga ya? Yg event tgl 14 ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *